Grattis moa till fina bebisar

Nu har lilla Moa fått sina små bebisar! Jag bara dör efter att få träffa dem små valpisarna <3




Ibland

Ibland är livet så bra! Just nu så är det fortfarande lite motit och så.... men om man fokusrerar på allt det bra så överväger det i längden. Tex som denna dag! Hlet fantastisk :)

Gick upp vid kvart över fem halv sex, gjorde mig iordning och gick sedan ut på en långpromenad med Kato och Linus. Var faktiskt mysigt även fast det kändes som om det var mitt i natten. Sen fick jag skjuts med hundburen ända vägen till jobbet, för att jag har världens snällaste Linus <3

Jag ska testa ha Kato med mig på jobbet. Så han har fått en stor fin bur som han har sin säng, ben och leksaker i. Jag hade med honom några få gånger i sommar men det var ingen jätte succe. Jag har en hund som både gillar att skälla på folk som kommer men även folk som råkar gå förbi. Och kan vara lite jobbigt när man är några på ett kontor. Men första delen av dagen fram tills lunch idag var han super duper duktig :)
Men jag hade ändå bestäm mig för att köpa ett antiskällhalsband innan. Så vi knallade på lunchen och köpte det.
Satte på det och så testade vi med att Micke ställde sig upp. Mycket riktigt så skällde Kato till men halsbandet sprutade till och fy sjutton vad bra det är. Sen skällde han inte en enda gång mer när någon ställde sig upp!

Och sen dess har han inte skällt, hoppas ett sprut gjorde så att han är tyst nu :) värt varenda liten krona <3


1 dag kvar för er, jag har min första jul idag <3





Julbak

Nu är vi i full gång med julbak här hemma... Kommer bli så himla gott :)
Visar bilder på det snart ;)


Helt tagen

Var inne på en hemsida http://www.munochfotkonst.se/ och vart helt tagen. Höll på att börja gråta när jag läste om deras liv. Men gud vilken talang dem. Så imponerad! Ville bara dela med mig av detta, tycker att det är helt fantastiskt!



Denna målning är gjord av Jennie Sjöström och har målat denna med munnen!

natti natti


är jag?

Kollade precis på 90210 säsong 3 avsnitt 20 och fick en tankeställare. Har jag vart såhär, har jag gjort såhär, är jag såhär?


Känns så jäkla bra!

Sist jag skrev hade jag lite breakdown över Kato, det problemet är nu löst! Vem kunde ana, tro eller ens våga önska att man skulle få tillbaka honom? Vem har sån tur? Hur många får en sån chans i livet? Jag kan inte fatta att det är sant. Och han är så fin lille skrutten. Jag förstår varför jag har saknat honom. Och jag kommer aldrig göra ett liknande misstag igen framöver. Och ett råd till er alla, gör inga förhastiga beslut även fast ni tror att det är det bästa. På et sätt var det det bästa att sälja honom, för jag hade inte tiden. Men hjärtat sa hur fel det var. Och ibland får man lyssna på vad känslorna vill!

Och sen har jag ju världens finaste människa vid min sida. Och jag är så oerhört tacksam över allt han gör, säger och får mig att känna! Jag är så oerhört lycklig när du är hos mig. Så oerhört glad gör du mig. Finns inga ord för hur mycket jag tycker om dig. Och vill med detta bara berätta för er alla hur fin ahan är!

Så slut på det emetionella ;)

Imorgon kommer det in paket till mig, känns dom mini julafton ;)







En av jackorna är till mig den andra är till sis :) kanske lite tråkigt att hon vet vad hon ska få i julklapp men lika bra att hon verkligen får något hon vill ha ;)

BÄSTA NI BÄSTA! <3

RSS 2.0