Peace

Ny vecka nya tag, veckan börjar alldeles utmärkt och så ska den få fortsätta.
hade en jättemysig helg, helt perfekt faktiskt. Men det är ju för att ni som är dem bästa gjort den så bra också :)

Måste skaffa mig planer för denna vecka får panik annars, hatar att bara vara hemma. Värsta som finns just nu, känns som om jag bara är hemma hade jag kunnat ha kvar lille kato och det gör ont i mig, så om ni vill hitta på saker med mig kan jag nästan när som helst :) ;)





Öppethus

Nu är det snart dags för öppethus hos oss och alla dem som är intresserade av profil/present reklam till sina företag/föreningar är jätte välkomna. Maila mig på [email protected] och berätta hur många ni är som kommer och vilken tid ni vill komma under dagen!




ojoj

Jaja, lite tid över till bloggandet men hela helgen var proppfylld men äventyr :)
Fredagen spenderade jag och Johanna på grönan med Håkan på scen, det var nice. Efter det vart det fridays med båda johannorna. Mysigt sen var det vidare iegn :)

Lördagen bjöds det på middag men Sandra och johanna på fridays och sen utgång till pure. Jag och Sandra fick stå längst fram när Eric Saade uppträdde ;) HAHA... Jättekul kväll :)

Resten av hekgen har jag bara tagit det lugnt och myst :)

Får flirta med sandra om lite bilder från helgen!





tack till alla som gjort denna helg ;)

längtar till helgen!!!!

Åh nu är det torsdag eftermiddag och jag längtar som bara den efter helgen. imorgon blir det Håkan på grönan med bästaste, kommer bli grymt roliiigt. Sen kommer ju Sandra hem i helgen så henne MÅSTE jag bara få träffa nu :)
Så kan bli en toppen helg tror jag!



Efter alla tråkigheter igår så behöver jag en rolig helg att se fram emot.
Btw så fyllde min prinsiplutt 1 år igår. Åh vad jag hade önskat att jag kunde ge honom den bästa dagen av dem alla på hans första födelsedag. Men jag hoppas att han fick en massa tårta och fina presenter i alla fall!
Gör så ont i mig fortfarande när jag tänker på honom <3 Betyder nu och för alltid mest <3

Vilken morgon

usch vilken jävla morgon..... Först försover jag mig, får rusa in i duschen, föna håret, slänga i mig lite yoghurt, hoppa in i bilen...Kommer på att jag glömt mobilen, lite svårt för mig att jobba utan den kan man väl påstå. På väg mot tåget går bandet till resväskan sönder. Nej jag hoppas verkligen att fortsättningen på denna dag blir annorlunda.



Så till er som hör av sig till mig för tillfället kommer jag inte att kunna svara, är ju dock inte personligt ;)
Hoppas ni alla har fått en bättre start på denna dag än vad jag har fått :)

Men dagen kan ju bara bli bättre, eller hur ?!?!? ;)

you the one that for sure I want to get more



Nej nu börjar jag blogga igen, nu kanske allt har lugnat ner sig lite i min lilla värld!
Har vart så fruktansvärt mycket nu senaste tiden att jag inte har vetat vad jag ska ta mig till. Men jag har min lilla plan nu och den ska jag köra efter. Resten löser sig :)

Ibland behöver man en paus från allt, fram för allt när det är lite tuffare. Men nu är verkligen allt på väg åt rätt håll. Sen finns det några underbara själar som gör att allt blir lite lättare att orka med allt. Jag tror att ni vet vilka ni är. Jag hoppas ni vet vilka ni är <3


RSS 2.0