älskar denna låten

b
blir så jäkla glad av den här låten =)

till mamma min

Nu ska vi snart röra oss hem till våran kära lilla mamma. OCh hon vet inte om att jag och kato ska med idag, så hon blir nog jätteglad när hon kommer hem ;) :)
seee U later <3

tidig morgon

Uppe med tuppen idag, i onödan men ändå ganska skönt att komma upp i väldigt tidig tid. Har hunnit packa ner ganska mycket av allt som ska packas, så är skönt att ha börjat med det jobbiga. Känns väldigt tomt i lägenheten och tommare kommer det ju att bli.
Har vart ute på en jätte mysig promenad med kato och Fanny. MYS!
<3

how do you know



Jätteöst kärleksfilm, absolut se värd :)

osndag 30/3

Jaha då är nästan denna månad slut. WIE!
Idag har vart en ganska lugn dag, jag har diskat och städat lite som vanligt ;)
Syrran är fortfarande hema hos oss och förgyller mina dagar.
vi vart tyvärr utelåsta i ca 2 timmar men vi klarade situationen bra ändå tycker jag. Precis när jag ser fanny smälla igen ytterdörren kommer jag på att jag inte tog med mig nycklarna. HAHA. Och sen kollar jag på fannys kläder och ser att hon har Robbies jätteskor på sig, ännu mera HAHA asgarv. Så vi gick till ett fik här i hornstull coh satt och pratade på uteserveringen. katos första fika på en uteservering. YEAH. Gick så bra så att ha lilla gubben med sig, han skulle ända behöva vänja sig för i sommar kommer han att få följa med på många fikor ;)
Nu har vi precis gjort chokladbollar som vi ska sitta och trycka i oss till en rulle ;)
hoppas ni har haft en bra dag <3

pretty little lairs

här har ni liten sneak peak från serien som är se värd. Enligt mig!!!!!!

tisdag 29/3

Nu börjar det närma sig april, och då betyder det vår på RIKTIGT! YEAH!
Igår hade jag och Fanny en skitrolig dag, med lite shopping mat och fika. MYS eller vad.
Och så har hon fått mig att börja kolla på en ny tv serie. Pretty Little lairs och jag har fastnat i klistret. Den är superbra. Vet inte om den har visats på tv i sverige eller om den ens kommer att visas i sverige, men jag rekomenderar den starkt.
sen höll vi på att driva lite med robbie stackaren.
Dem var även här med fastighetsägaren igår och pratade lite om vad som kommer att göras här hemma. Nästan hela lägenheten kommer att målas och byta golv. Scary. Jag hoppas någonstans att man kunde få välja trägolv utan höjd hyra men icke sa nicke. Så nu blir det plastmatta som innan. Men vi får ju välja färg iaf, det hade ju vart kul att välja förg om det  fanns någon som var lite snygg. har så svårt att välja, jag vill se hur det kommer se ut först. Men det är ju lite omöjligt.
här är proverna som vi ska välja mellan.

trötter

Nu är jag helt slut. Usch vill bara lägga mig ner och sova. Men har lite kvar att göra innan.
Som jag sa tidigare så var jag, fanny och micaela inne och tog en låång och mysog fika på alberts.

Efter det mötte jag upp Robbie och åkte till ikea för att kolla ut vad vi vill ha för nya möbler. Det tog oss 3 timmar att bygga ihop den möbeln vi vill ha. Så vart en låång dag där, och vi köpte bara med oss en liten grej.
Men nu vet vi exakthur mycket allt kommer att kosta och exakt vad vi ska köpa. Jätteskönt.



den här har vi knåpat ihop, tror det kommer bli jättebra ;)

Nu håller jag på att baka nya muffins och laga matlåda till Robbie. Nu vill jag lägga mig och mysa. SNART så ;)


fika söndag

Nu ska jag och fanny bege oss till alberts för en fika med käraste micaela. MYS.



försök ha en lika mysig dag som ajg komer att få ;) PUUUUUSSS

härlig lördag

Har inte riktigt hunnit blogga idag, har haft fullt upp hela dagen lång. Och som ni kanske har hajjat så kan jag inte mobilblogga.

Men jag har hunnit med att storhandla med hjälp av min kära pappa. Oehört tacksam för det.
Sen åkte jag och syrran med hem till pappa på middag och filmmys. Robbie skulle följt med men han har diarre såhan smittar för mycket. Mina muffins som jag bakade igår gick åt i ett nafs. Så jag antar att jag faktiskt lyckades med dem ;)





systrarna svullo är i farten igeeen, nu med popcorn. Nu ska vi mysa ner oss till en film!

By the way jag HATAR alla fulla ungdomar i förorterna som tror att dem är ngt. Ta er i kragen för faaan och uppförer. Jag har oxå vart i den åldern men jag kunde uppföra mig på offentliga platser. (nästan jämt iaf)


rätt vinnare ;) ?



vad tycker ni? rätt vinnare av let´s dance ikväll?

Det tycker jag, har alltid gillat henne och tykcer att hon är en värdig vinnare i årets omgång:)


nu blir det bakat och lagat

Har en ost och skinkpaj i ugnen och har muffinsarna redo för att bli uppätna. Har gjort en ny omgång med minichoklad muffins. Hoppas dem är goda, ser goda ut iaf =)

Har hållit på hela dagen med att rensa och fixa och släpat. Usch jag är alldeles trött. Men jag har fått mycket gjort idag, väldigt skönt. Har sålt tv möblerna och garderoben så har tömt allt och ställt upp i kartonger på vinden. Har även lagt upp mera saker på blocket. Och tagit fram utemöblerna från vinden.

Har även ringt och skällt ut byggarna som ska arbeta hos oss. Men vart e dem? HUM det kan man undra?
Ska vi behöva bo i det här råtthålet i över 4 månader när det skulle kunnat gå på 1,5månad om dem hade planerat och arbetat utan veckor med uppehåll. Så jag har gett dem två veckor på sig att fixa allt för sen vill ju vi börja med dem nya möblerna och så. Och allt det måste vara färdigt tills den 22 april för då ska vi ha fest för syrran som fyller 20, men är tveksam på att dem verklgen kommer hålla tiden.





resultatet, hoppas dem smakar gott nu oxå ;)




frukost

HAHA kolla in detta. Jag och Robbie skulle inviga balkongen med en mysig frukost. Så vi tar ner utemöblerna från vinden och solen fortsätter skina. När vi sitter där ute så vänder vädret på 5 minuter och det blir snöstorm. Mysigt att äta frukost ute i snöstormen.




Hoppas ni fick en lite mindre iskall frukost upplevelse än vad vi fick :) ;)

sov gott



sov gott världen nu går vi och lägger oss <3

torsdagsmys

Mitt favorit ord är nog mys  :) Nu ligger jag och har bullat upp med popcorn och rederiet.
Robbie är på konsert ikväll så jag har ensam hema kväll ;) haha myyyyyyys.....




hoppas ni oxå får en mysig torsdagskväll <3

MYS promenad

Jag och robbie har vart ute på en mysig långpromenad med lille Kato. Och kameran åkte med så fick söta kort på plutten. Det finns en stor grusplan i närheten där vi bor och nu när snön smält är det perfekt att använda den som övningplan för oss. Och han var riktigt duktig =)









Så söt så man dör <3

Nu har jag precis tagit ut lite bakverk ur ugnen, YES. Jag har bakat idag igen, har ju bakat ganska mycket nu på senaste tiden. Idag vart det choklad minimuffins MUMS. Kom som sagt precis ut ur ugnen så ska svalna först innan jag kan smaka =)


yeha

Har haft en underbar dag hittils :) Hoppas att den fortsätter lika bra. Har vart på en intervju idag och kommer få svar imorgon om jag får jobbet. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Är ett jobb jag verkligen VILL HA. Och jag tycker att det gick bra. Men som sagt dem skulle sitta i intervju hela dagen så jag har ju inte lite konkurrennt. Så jag ränkar inte med något men hoppas kan jag göra.

Har nog också lyckats få sålt mina möbler, YES! Så förhoppningsvis blir vår lägenhet ganska tom snart. Och mer pengar till den nya inredningen som vi vill ha.




nu är jag hemma

woopwoop nu är jag hemma i kära stan igen. Lovely. Har vart ute på landet i några dagar och stuntat i vad dator heter. kan vara ganskaskönt det oxå :)

Men nu är jag hemma och där med börjar bloggande, wiiie ;)

Kommer bli ännu mera tråkig när jag säger att jag inte ens har tagit några bilder. glömde kameran hemma och hade jag haft med den så hade det blivit SÅ fina bilder på Kato och Tyson så att ni skulle dö. Spenderade dagarna med långpromenader,alfapet, eldning, solning och bara en massa MYS!





här är en liten klan av mmin underbara familj. ;am glömmer nog att berätta hur mycket alla betyder. Men vad är man utan sin älskade familj?

Full rulle

Så nu är jag iordning gjord oh ska strax bege mig in mot city för att träffa upp den lilla norskan som har kommit till sverige över helgen ;)

Har inte träffat henne på evigheter så det ska bli kul att få ses igen. Efter det ska jag hem hämta lilla plutten och åka till Ekerö där jag kommer att spendera eftermiddagen/ kvällen hos Billy, Annelie, Kian och lilla sumo.
Ska bli en fondy (vet ej hur det stavas) men ska bli himla mysigt. Var ett tag sedan vi träffade dem oxå=)



Hoppas ni alla får en mysig lördag, nu ska jag ut i den härliga solen och STEKA ;)


det blir aldrig som man tänkt sig ;)

igår var jag hos min kära syster, efter det åkte jag till BP för att möta upp Mics. Vart fika och shopping och middag men herrarna som sällskap. Mys.Vart inte riktigt som planerat. Hade planerat in en bowling egentligen med dem gamlajobba kompisarna, men dem hörde av sig lite sent så jag hann ändra planen=)

Men var supermysigt. Nu ska jag palla mig upp ur sängen =) Låg och kollade på rederiet inatt. HAHA.
Har sett typ 10 avsnitt men har ännu inte fastnat för serien. Det är ju inga roliga karaktärer. Bara en massa gubbar. HAHA. Men jag ska nog kolla igenom serien ändå ;)







god morgon världen <3

Hem och iväg

Så nu har jag vart ute med Kato på långpromenad och boll kastning. Han börjar bli riktigt duktig på apport nu ;)
Läste en artikel igår om hund träning, och vart så glad av den för det är precis så jag vill träna min hund. Fokusera på det hunden gör bra och beröm så kommer hunden att upprepa monenten jag berömmer. Är mycket bättre än att fokusera på det som hunden inte ska göra och skälla på den.
Så jag fick lite ny kraft och är extra taggad på att träna en massa med buskorven.

Nu ska jga iväg till min syster. Har saknat henne även om det var en vecka sedan jag var med henne <3

idag kör jag osminkad stil, känneratt det är skönt att vara au naturale.




duktig flicka

Så nu har jag vart duktigt och gjort en massa saker jag skulle ha gjort för längesen.
Jag har lagtupp två annonser på blocket, yeah. Och så har jag ringt hundagiset. Har lite panik över det. Ska dit på måndag och då ska dem bedöma kato om han passar in i någon av grupperna dem har. Om han gördet får han plats på en gång,om han inte funkar så får man vänta tills det finns en grupp för honom. Så jag hoppas Kato visar sin goda sida. Men han kommer ju vilja leka järnet med alla hundarna där inne och det vet jag inte om det uppskattas.



Så härligt att se på bilderna på Kato.

god morgon

Nu är både jag och kato uppe och nästan redo för en ny dag :)



jag nyvaken, och nej jag kommer nog inte lägga upp ngt lättklätt ;)

Vad har ni för planer denna fredag?????????????

så nöjd

Åh så nöjd med maten jag lagade idag. YAHH, lagade pesto pasta med kyckling. På mitt eget vis. Jag kan ju föreslå alla att om ni ska göra egen pesto köp en matberedare eller mixer. Jag använde elvisp. Vart mindre bra men det funkade ändå:) kycklingen la jag in en marinad som jag gjorde av honung, citronsaft, soya, salt och peppar. Vart jättgott,både pastan och kycklingen.





hmm MUMS!

Har även tvättat hela dagen, gick ner för att boka en tvätttid när jag upptäckte att ingen bokat  den idag så jag har haft den för mig själv hela dagen så jag har hunnit tvättat sånt som gardiner ,mattor och kuddar. Sånt som man inte prioriterar i vanliga fall när man måste stressa sig igenom tiden :)


helt sjukt

Tycker att reklamen för hemsidan viktoriamilan.se är helt sjuk.
Om ni som har missat den så går den på alla vanliga tv kanaler. Denna hemsida är till för gifta som vill ha en affär. Helt sjukt. Hur kan man göra reklam för sånt på tv. Eller hur kan man göra en sån hemsida från början.

Nej tycker den hemsidan är störd och att den uppmuntrar folk till att vara otrogna.


new found lover


minnen

Jag vart lite nostalgisk här nyss och villekolla på gammla bilder men kom på att jag inte har dem. Måste fixa fram det. Är så kul att sitta och kolla på. Men hittade lite gammla bilder på en hemsida jag hade förut ;)






























HAHA enjoy mina vänner ;) :)



Kantarell

Thihi vart pasta med kantarellsås. Hade vart godare om vi använt färska kantarelleroch så gjärde jag för mycket pasta till såsen =) Men annars vart det lyckat. Jag har fått för mig att göra egen pasta pesto men jag har ingen mixer så få se hur jag klarar det. Kanske hittar ett recept utan =)

Sitter och kollar på säsongspremiären av Greys anatomy. Har inte sett så mycket utav serien dem senaste säsongera. Men jag har alltid tyckt om den serien =)



<3

Mat

Det är så svårt med mat. Är det bara jag som tycker det eller?
Jag har ingen fantasi, men nu har jag börjatleta lite efter recept på internet. Ja jag vill ju bli bättre nu =)
Men när man tittar på recept så är det ofta att man måste använda matberedare och sånt som jag inte har.
Men idag har jag hittat två maträtter verkar enkla men goda





Någon som har andra tips????

glädje

Just nu vill jag bara vara jätteglad, springa runt och skrika! För jag är glad. Sen snurrar man runt och ser allt det andra som är snett. Jag vill glädjas men det går inte riktigt för du är inte här. Det är svårt och det är jobbigt. Egentligen vet jag inte varför jag reagerar så starkt. Men det har påverkat mig mycket, väldigt mycket.

Du är en av dem jag alltid kommer att älska vad som än händer, vad som än sker.
Du är inte som alla andra, du är bättre, så mycket bättre. Den ända som inte vet det är du.
Jag finns här för dig varje minut, varje skund.

All kärlek och omtänke jag har skänker jag till dig <3

'

Nu är det inte Kato jag pratar om i texten men han är så otroligt vacker så jag lägger upp han<3
Är så roligt att vara ute med han just nu, det går att träna mer och han tycker att det är så mycket roligare att vara ute!

Det ända jobbiga är att nu när det är sånt här väder är ALLA ute. Jobbigt kan inte dem som vill vara utevara ute året runt?



Hos mamie

Eftermiddagen och kvällen spenderas hemma hos mamma med god mat och Mello ;)
Vet inte riktigt vem jag hejjar på ikvällens final, VEM/ VILKA vill ni ska gå vidare till Eourovision?
jag låter bilderna stå för denna dag.
hoppas ni alla får en lika fin kväll som jag <3

disney

Nu ska vi ha lite disney kväll. Ska börja med skönheten och odjuret ;)

För att komma i stämning lyssna.Älska Disney filmer och låtarna!


middags planer

Är så trött på dem här lägenheterna så det finns inte. Okej nu lyssnade vi på HÖG musik, men klockan är bara barnet.
Ändå så klagar grannarna. Och det är inte första gången. Utan det sker nästan hela tiden. Och då inte när vi spelar hög musik utan bara spelar musik. HATAR dem här¨dåligt isolerade väggarna.
Men vad kan man göra?

Jag och Robbie ska äta lövbiff, krocketter och beasås. Sen till efterrätt ska jag baka en äppelkaka. Får ser hur detta slutar ;) Men tror nog att det ska gå bra. Fattar inte att jag är den ända i familjen Lindeberg som föddes utan skills på att laga mat. Otur, men jag får glädja mig åt mina andra bra egenskaper istället. Man jag ju inte vara bäst på allt ;)



meningen att den ska se ut så här, får hoppas på det bästa ;)

fredag den 11/3

Jaha då var det fredag igen och en vecka sedan som jag och Robbie hade våran myskväll på hotell. Och jag har fortfarande inte lagt upp några kort ;) Det kommer,nörjag orkar!

Fredag alltså vad ska ni göra ikv??

Jag har vart iväg på "äventyr" idag på dagen och det gick riktigt bra tycker jag får vänta några dagar och se :) Men hoppas på det bästa jue!



Hade en kätte mysig kväll igår med fanny och robbie. Vi kollade på I rymden finns inga känslor, igen ;) Och sen gick vi på en kvällspromenad. Åt popcor, dem som inte Kato välte ut iaf ;)


Usch

Imorse när jag var ute vid 10 tiden var det sol ute. Efter några timmar hade det radikalt förändrats. Usch säger jag bara. Var ute på en ofrivillig långpromenad i detta hemska snö/regns vädret.
Kato tyckte inte heller att det var särskilt roligt att vara ute. Desto roligare tycker han att det är nu när man kommer in. Har ni sett en blöt hund som kommer in? Dem får tokrejs.



Och så klart jag oxå vart blöt efter promenaden. Idag kommer min kära syster yster hem till oss. Mysigt ska det bli!
Hoppas alla blir lika blöta som jag idag ;)

film tips

The tourist med angelina och johnny depp. Denna folm gick väl att se på men inget att rekomendera. Trodde den skulle vara mycket bättre eftersom filmer har dem två största skådespelarna. Men tyvärr flopp.


¨
Såg även Yogi. HAHA. den är väl söt men det är verkligen en barnfilm. Och väldigt förutsägbar. Men gullig och söt.




ojoj

JA jag vet att jag har vart dålig på att blogga. Men har helt enkelt inte orkat göra det :)
Det går ju som sagt i perioder när man verkligen är motiverad och när man behöver bli inspirerad. Jag har vart dåligt inspirerad senaste tiden bara.

Liten hörna om kato idag oxå. Han har lekt på gräs för första gången idag. WIHO. Det tyckte han var kul. Gräset var ju brunt men det var något nytt för honom som är van att leka i snön!

har faktiskt inte lagt in bilderna från i fredags än, dåligt jag vet!
Men jag har fått massa annat gjort dem senaste dagarna! Jag har städat hela lägenheten, noga;) Jag har tvättat och diskat och grejat.

Har även fått en bra nyhet. Som ni inte kommer få veta än kanske i slutet av veckan ;)



Kato får stå för dagens bild idag ;)


Måndags yra

Så nu är helgen slut, och jag är redan vaken ;) Ska till liljeholmen för att äta frukost med Mics. Sedan ska vi ut å promera! Mysigt, tyvärr har vi inte vädret med oss på våran sida idag. Varför? Ja det undrar jag ;)

Har ännu inte orkat lägga in bilderna från helgen. Dem är inte många och inte så värst bra eftersom jag glömde in kamera hemma så fick jag fota med Robbies mobil :(





Have a nie day evertone =) <3


lördags mys

här har vi någon som vet hur man myser <3


lördagen efter fredagen ;)

Så nu är vi hemma igen. Har vart en härlig fredag. Ni vet  ju redan vad vi gjorde igår ;)
Kommer lägga upp bilderna senare! Orkar inte lägga över dem till datorn nu ;) 

Har även vart hemma hos min kära mamma på en visist för att hämta upp Kato och så tog vi en fika för att fira Robbie! Fick pengar till ikea, vilket är perfekt!

Ikväll ska jag iaf bara vara hemma med mina älsklingar. Vill ta en bild på sööta kato somm har somnat i husses famn på ett SÅ gulligt sätt. Men rör jag på mig kommer han säkert att resa sig upp.



jag fick em bild på hans ställning men syns inte lika bra på bilden!

Hoppas ni alla har en trevlig helg <3

i rymden finns inga känslor

Jättesööt och rolig film, se denna =)

saknar lilleman

Saknar lillemannen redan :( har vart i från han sedan klockan 4, men det känns tomt på en gång.
Men lite skönt ska det ju så klart bli ändå ;)

Nu är det inte långt kvar tills det är fredag, WIIIE! Har köpt lite nya kläder att ha på mig imorgon.
Hela dagen är nu uppbokad på oolika aktiviteter, vi kommer att börja morgonen med att gå och sola. Hem och duscha göra sig lite iordning för att gå och få en Duo deleuxe treatment. Efter behandlingen så beger vi oss av till Mornington hotell. Nice. På hotellet kommer vi göra oss iordning inför middagen på Golden hits! YEAH!

Sen spenderar vi natten på hotellet och vad som händer där, det får ni gissa ut själva ;)









Hoppas ni kommer få en lika bra fredag som vi kommer att få ;) ( ledsen men kommer nog bli svårt att klå våran)


vem fan e han??!

Okej jag är inte dum ihuvudet, jag vet vem han är! Men är han någon som kan leda idol?
Det lär vi ju få se, men jag och alla andra idol tittare verkar mer eller mindre väldigt besvikna på den nya programledaren. Inte så konstigt kankse. Men vem vet han kanske överraskar och gör jobbet jättebra?
Men tror dock inte det. Okej tt byta ut Jihde men kunde man inte välja någon annan?



Från aftonbladets hemsida!

Tyvärr tv 4 så är jag väldigt besviken! Och tror inte att jag är ensam om ddet!



HÅLLER NI MED OM ATT DETTA BYTE ÄR ETT NEDKÖP?


fransar


1. topshop kostar ca 295:-


2. topshop kostar ca 495:-



3. odd molly kostar 2195:-


4. bälten med fransar från modekungen.se kostar 350:-



Robbies dag

Idag var det upp ur säbgeb och städa, diska, fixa och tirxa! Har gått från hornstull till odenplan för att möta upp Robbie vid jobbet tills han slutade! Var så JÄKLA skönt att gå på promenad idag. Alla som var ute kanske fattar varför ;)

Sen åkte vi hem till kära Ann ( Robbies mamma) för en jättetrevlig kväll! Vi fick 3 rättersmiddag med skumpa och allt! Jättefiint hade hon fixat det ikväll =) Med massa fina presenter!
Maten var jättegod och jag vart proppmätt!



Jag LÄNGTAR ihjäl mig efter FREDAG! GE mig denna dag nu =) <3


baby stor

Nu fyller baby 24 år <3

Jag önskar dig den bästa dagen sweety, jag älskar dig mest. Du är den finaste man kan ha i sitt liv och jag är så tacksam för allt du gör för mig, min familj och för vår familj!
Älskar dig så oerhört mycket bara1











 



Finns så mycket fina och tokiga bilder på oss tillsammans<3


DU BETYDER MEST AV ALLT FÖR MIG <3

YES

Åh yes baby, sitter vid datorn och slog på tv:n och gissa vad som kom upp?
jo reklmanen för desperate Houswives börjar igen =) 15 MARS!!!!!!!



LÄNGTAR
som faan<3

en härlig hel dag

Idag har jag haft en heldag med micaela. Jag gick upp vid 7 imorse. Helt galet :)
mötte upp Micaela vid 8 köpte en varsin kaffe/te och började knata. Vi gick i 1,5 timme, så härligt! Lämnade Kato hemma och tog en fika på coffeebar. Sedan vart det lunch på Coffeebar ;)

Gick lite på stan hann vi oxå göra och sedan vart det hem till lilla Kato. Micaela och Kato kom jättebra överens. Så himla kul att se. Haft en jättebra start på dagen, hoppas den slutar lika bra oxå ;)



liten Kato <3


RSS 2.0