Ånger

Allt är ganska bra just nu, men känner för att skriva av mig lite.
Letar fortfarande lägenhet, så om någon vet något så hör gärna av er. Men jag har börjat gå på mer och mer visningar och ska på en i morgon igen :) Och jag är inte orolig över denna punkt längre eftersom att jag vet att jag kommer att hitta en inom en snar framtid.
Jätte häftigt min mamma var hos ett medium här om dagen. Och man får tro vad man vill om sånt, men jag kan defenetift säga att jag tror på det, efter vad hon kunde säga om oss. Jag tänker inte säga exakt vad jag fick reda på men en lägenhet skulle jag finna iaf :)

Pratade precis med jordbruksverket och Kato är inte längre min i registerna. Tårarna bara faller och faller. Sitter på jobbet och bölar, mindre kul. Men men dumma jag sålde kato och får skylla mig själv. Största misstaget jag gjort i hela mitt liv var att sälja honom. Jag saknar han fortfarande till döds och skulle så gärna vilja ha tillbaka honom, men så funkar det ju tyvärr inte. varför är man så puckad och naiv ibland. nej visst jag hade behövt hjälp, men jag hade klarat av det! Den som vill ge mig den bästa julklappen, ge mig tillbaka min bebis ;)
Den som gör det kommer ligga högst på min lista för alltid. Inte för att man kanske vill göra det.

Och så vill jag bara säga att LINUS ÄR BÄST!



















Föralltid min Bebis <3


mys







Sista bilden fattar bara jag och johanna ;)
Vi tog en mysig runda till Ikea sdär på en fredag kväll, mäste ju vara bästa tiden att åka dit. Inge folk alls!

Idag har jag fixat mina naglar hos Karro, vart rött idag ;)


Idag blir det lite feste, åh så trevligt det ska bli <3


RSS 2.0