i´m back in town bitches

Idag på lunchen sprang jag över till zoo affären som ligger vid bromma blocks. Och jag vet ju att om jag går in där så kommer jag ju inte direkt ut tomhänt. Och det gjorde jag inte den här gången heller ;)

Har försökt att ta kort på Kato i hans nya halsband, men han är för uppslpelt. Han fick ben samtidigt så han springer bara runt och tuggar på det :) Men Han vart så sööt. Han fick 2 halsband. Ett som matchar strass kopplet och sen köpte jag ett halsband i burberry mönster och såklart köpte jag det matchande kopplet till det halsbandet oxå ;) Sen köpte jag fästinggrejs, tänkte köpa ett fästinghalsband men det hade dem inte, så det är en liten manick som sitter på hans halsband som är format som ett hjärta. Lite tjejigt kanske men han får överleva det ;)

Har haft en bra dag på jobbet idag, har sålt min första order ;) Och lyckats med mer saker för första gången, lite stolt sådär!



Hoppas ni alla har haft en bra dag, nu är det middag hos oss i kungsängen ;)

Hemma

Skönt känns både roligt ovh lite konstigt att vara hemma igen. Har inte bott hemma på 3,4 år, men det är väldigt mysigt att spendera mycket tid med familjen. Kato trivs som fisken i vattnet oxå. Har gått jättebra med honom!
Dem är så snälla här så vi alla hjälps åt med Kato, är så tacksam för det.

Har även vart ute och övningkört med pappa. Gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Har till och med kört ute på vägarna, dem som är nästan helt utan trafik ;) Men ändå, fick lite möten och korsningar.

Bra på jobbet går det oxå, känns jätteroligt! Och snart har man lång ledigt. Funderar på att åka upp till landet me pappa och familjen. Har inte vart där uppe sen jag var 16 eller 17 år ;) Så kanske är på tiden nu ;)




Jag och sis i helgen <3


KAOS

Jag har verkligen inte orkat blogga den senaste veckan för det har vart alldeles för mycket. Men jag har bestämt mig för att gå vidare för att finna något nytt. Jag vet vad alla ni andra säger om mig, men jag orkar inte ens bry mig. Ni får tycka vad ni vill och lyssna på vilken historia ni vill. Men jag kommer leva med sanningen. Och den som bara vill se en sida utav det hela varsågod, upp till er att vara så trångsynta.

Just nu är det bara förvirrande, vad händer nu, vart ska jag ta vägen, vad kommer hända? Ingen som vet men jag tänker inte ge upp. Jag ska klara det här, med andras hjälp eller själv spelar ingen roll.

Vart en mardrömsnatt i natt så jag är verkligen säker på mitt beslut nu. Kommer aldrig förlåta dig för det som hände, aldrig. Här tror man att man har känt någon och så kommer sidor fram man aldrig sett förut.
Jag hoppas att du mår dåligt över vad som hände, jag tänker aldrig förlåta.



Och sen kommer man till nästa problem, och där är det verkligen kört.
Är så ledsen över vad som hänt, men går inte att göra ogjort.
Skulle ha vilja se vart det hela ledde, men tyvärr så är det hela annorlunda nu.





Kommer bjuda på fler bilder från i gårkväll sen <3

Tack till min kära syster, vet inte vad jag hade gjort utan dig<3


Måndag början på en ny vecka

Så nu har helgen passerat, och vad helgen inehöll orkar jag inte tala om i bloggen, där av så har jag inte rört bloggen i helgen. Nu är det ny vecka, och jobbet väntar runt hörnet. Skönt älsakr som sagt mitt nya jobb <3



Ses i eftermiddag <3 ha en underbar dag idag, även fast det är pissväder ute ;)

lång och mysig dag

Usch var uppe alldeles för tidigt i morse ;) Nej då, men började halv 8 i morse så var uppe tidigt iaf! Har gått väldigt bra på jobbet faktiskt, längtar tills i morgon, konstigt va? Var längesen jag kände att det var kul att jobba.

Har tränat idag oxå, snart kommer jag att ha värsta kondisen ;) Om jag bara kan sluta röka oxå, det får väl bli nästa steg. Och efter träningen så vart det middag med Pontus.

Vart en långpromenad oxå, så kom precis in nu! Helt slut, men har övat ute med Kato. Så kul att öva med honom när han är taggad. Min lille bebis <3



Jag och Tyson, snart kommer jag och Kato oxå sitta och glassa i båten ;)






nej så får man inte göra

Någon dum jävel har försökt hackat min facebbok, ledsen man blir. Men problemet är nog löst nu men blev lite chockad, varför vill ngn göra så med mitt konto lixom?!?!

Har vart super duktiiig idag :) Tro eller ej men jag pallra mig upp i morse för att träna innan jobbet, starkt jobbat av mig! Orkade springa på ganska så bra oxå, trodde jag inte med  mina svarta lungor ;)

Sen vart det lite utbildning hos leverantören och efter det mot jobbet igen! Och vet ni idag lyckades jag:):):)
SÅ stolt och glad på mig själv just nu! Jag kan oxå!!!!!!!!!!




vill tillbax till London, var så roliigt!!!


Upp och hoppa

Nu börjar jag verkligen tänka på vad jag egentligen har gett mig in på. Men jag ska upp  och träna imorgon innan jobbet. FATTA! Jag komemr förmodligen att vara helt jävla slut imorgon. Jag är inte klok, var så  många år sen jag tränade. Har ju gjort några tappra försök, men inget bra resultat. Är ju ganska tråkigt att gå på gym, är rolgare att sporta tycker jag ;)



Kolla vilken fin bild jag tagit på Big ben ;) Sov gott ses imorgon <3 ps kommer inte att blogga på morgonen!

LOVE




Hemma från jobbet, har ahft utbildning hos en av våra alla leverantörer idag. Blir utbildning där imorgon med.
Kul att vara ute och känna, klämma,smaka och lukta ;)

Ikväll blir det som vanligt TV kväll när det är tisdag.
Så nu ska jag faktiskt lägga mig i min onepiece och mysa, känns som om det är mysväder idag!

<3


vem hade rätt om saade?

Vet att jag är sådär hundra år efter med att blogga om detta men, jag ahr ju vart i London så har inte kunnat blogga om de.

Vem sa från början att han skulle vidare? Vad sa alla andra då? PAYBACK IS A BITCH!
Jag sa aldrig att jag gillar han eller låten på det sättet att jag älskar den. Men jag sa att han kommer gå så bra i finalen och titta hankom ju på tredje plats. Bästa vi ahr kommit på HUR många år som helst.... HAHA!

Ni kan säga vad ni vill om honom och om låten men jag hade rätt ;)


Fjädern

Ha en nice dag nu drar jag till jobbet ;) see u 2 night!!!!!!!


Hur säger man gin och tonic på engleska?!?!

Nu är jag hemma från en helt jävla UNDERBAR helg i LONDON! Awsome, vi har gjort såmycket men ändå så lite. Trodde inte att London var ngt för mig förut men jag ångrar det jag sagt på den punket. Den här staden är ju helt fantastisk, älskar den!

Vi har plöjt igen hur många pubbar som helst, vi har gått till toppen av st pauls katedral, hemsk jäkla svindel jag fick högst upp, darrade i en timme efter :)
Vi har åkt london eye, vi har shoppat och  paratat!

Alla är så himla underbara, har haft tur! Inte ofta man tycker om alla på ett jobb! Men alla är verkligen underbara! Kommer att trivas som fisken i vattnet av att jobba med dem!



Jag och Johanna i den klassiska telefonkiosken!




den ökända dubbeldeckaren!



jag och Johanna på pubrunda ;)




Big ben från utsikten av åkningen i London eye!



Erik och Pontus på pubrunda :)




Shakespears globe!

Tyvärr har jag bara bilder ifrån fredagen för jag hade glömt att ladda batterierna till kameran, men några bilder fick jag!



åh pirr

Imorgon smäller det LONDON here i come. Packat och klart i minsta detajl, yeeeeees! ska bli så roligt! Någon som vet om jag får rösta på eric saade då??? Kan ju passa på att rösta lite på när ajg ändå inte är i sverige ;) Det hoppas jag att mina jäntor i Norge oxå göör ;)



Ha det så bra här hemma i sverige nu, kommer blogga så fort jag kommer hem igeen, förhoppningsvis med massor av fina bilder ;)


man måste koka moroten innan

Underbar dag :) Lite jobbigt att sitta inne på kontoret när det vart 40 grader varmt där inne, men nu har jag fått mitt bord, dator och mobil :)



Ska fixa lite fint här ;) men här är min plats nu!!!

fanny är hos oss ikväll och vi har vart på långpromenad längs med söder mälarstrand och kollade på alla båtarna :) har fått några roliga filmer på robbie ;)



Fanny på "ballen" fannys favorit ord ;) NOT!



systrarna Lindeberg <3



Hopp i hopp ;)







Filmerna kommer snart ;)

jobb, jobb väldigt mycket jobb :)

är så himla roligt att lära sig det nya jobbet, men usch så mcyket det är att lära sig. Man kommer hem varje dag och tycker att man kan ganskamycket ändå, så kommer man på utbildning dagen efter och så gårman igenom något nytt igen, då så oj det finns så jäkla mycket att lära sig inom denna bransch och det finns inget slut.

Men jag försöker att lägga manken till iaf. Man vill ju ligga på topp ;)
Gjorde om hela listan med företag idag, det var väl inge fel på den jag gjorde här om dagen egentligen men den jag gjorde nu var snäppet vassare ;)

Var ute med Kato på en långrunda när jag kom hem från jobbet. Och vi har ju hittat en liten strand ute på långholmen där man får ha hund, gissa om jag vart glad ;) Det är nog inte så många som vet om att den stranden ligger där. Dem som ska bada går nog till den stora stranden om  jag får gissa ;)

Synd att jag inte hade kameran med mig när kato låg i plurret.....



Vilket härligt väder det är ute har haft klänning idag, SO NICE <3

jobb, jobb väldigt mycket jobb :)

är så himla roligt att lära sig det nya jobbet, men usch så mcyket det är att lära sig. Man kommer hem varje dag och tycker att man kan ganskamycket ändå, så kommer man på utbildning dagen efter och så gårman igenom något nytt igen, då så oj det finns så jäkla mycket att lära sig inom denna bransch och det finns inget slut.

Men jag försöker att lägga manken till iaf. Man vill ju ligga på topp ;)
Gjorde om hela listan med företag idag, det var väl inge fel på den jag gjorde här om dagen egentligen men den jag gjorde nu var snäppet vassare ;)

Var ute med Kato på en långrunda när jag kom hem från jobbet. Och vi har ju hittat en liten strand ute på långholmen där man får ha hund, gissa om jag vart glad ;) Det är nog inte så många som vet om att den stranden ligger där. Dem som ska bada går nog till den stora stranden om  jag får gissa ;)

Synd att jag inte hade kameran med mig när kato låg i plurret.....



Vilket härligt väder det är ute har haft klänning idag, SO NICE <3

the roommate

Nu blir det film, skådisar jag tycker om är med ;) EAH!

söndags film & mys

Ikväll blir det mys med tända ljus och godiis. Jobbad lite på en lista som ska vara klar tills i morgon, och jag var nästan helt färdig bara några punkter kvar, vad tror ni jag gör då??? Jo jag råkar radera allt, så jag vart tvungen att skriva om hea arbetet. Så jäkla less jag blev. Men skrev så klart om det, inte fick det påverka mitt arbete och min energi ;)
Håller på att läsa en bra bok jag fick från jobbet, alla borde läsa sånna böcker tycker jag.
Det spelar ingen roll om du läser den även fast du inte är eller ska bli säljare, en jättebra bok allmänt tycker jag! Så läs om ni får chansen, ett litet tips från mig till dig. För att hitta den rätta gnistan i din vardag ;)

sommar

Idag är det riktigt sommar väder ute, så jäkla härliiiigt! Idag har jag och robbie vart ute till tolv och gått. Åt lunch på subway, kommer aldrig äta där igen, var ju vidrigt! Undrar hur den kedjan kan vara så stor!

Kato har badat, jag har vart ute en lång bit i vattnet, så han tyckte inte att det var lika hemskt att vara i när jag var där i med honom ;)

Nu ska jag jobba lite och sen kommer nog jag och robbie gå på en bio ;) NIce va?








fredagens film

Grät typ igen hela denna filmen, så otrolig bra enligt mig. På ett konstigt sett, måste se för att fatta!


i am number four

Var och såg denna igår, väldigt bra film tycker jag men jag vill ha en fortsättning på filmen.....



helg

Åh min första riktiga helg, viktigt!!! träffade fanny efter jobbet och tog en fika i kunsträdgården, nice i solen. ÄLSKAR solen!

Massa jobb i helgenhar jag att göra oxå, men inte ska jag gnälla, tycker det är roligt faktiskt! Så ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt med en bok jag har fåttfrån jobbet och allt annat med desutom ;)
Låter väl som en perfekt fredags kväll?? ELLER??



Sen blir jag så less på idiotiska människor. Orka hålla på, orka vara äcklig. FAN  jag fattar mig verkligen inte mig på sånna människor som du är. Orkar inte lägga någon energi på sånt här, för det är för patetiskt!

En dag kommer du att upptäcka själv vad du har gjort, kanske inte idag, imorgon om en månad men nån gång. Och då kommer bara du att må som du förtjänar. Om det inte slår dig vad du har gjort, då har du seriöst en störning!


Hoppas alla läsare får en underbar fredag <3

orka bry sig

nu sticker jag iväg till jobbet, later <3

godag yxskaft

hur fan kan en inbyggd webcam i datorn ha problem med anslutningen?
Kan ngn hjälpa lilla stackars mig att få igång den igeen?

Slut i huvet idag igen CHECK! Är ganska stor omställning nu, men roligt är det!
Känner mig vuxen, har eget kontor får egen dator och egen telefon. Det kallar jag för vuxen pionts, ELLER hur? ;);)

Å lilla Kato har fått superlim på mellan en av tassarna så han har jätteont, jag kan inte klippa bort det för jag kommer inte in med saxen utan att klippa sönder hela trampdynan. Så han ligger å drar i det för att försöka få bort det. Han har lyckats att få bort en liten bit, men då har ju håret under följt med. Han haltar framoch har jätte ont. OCH VET INTE HUR JAG SKA GÖRA. Jag kan ju inte googla fram hur man tar bort superlimfrån tassar?



älskar mina boys <3


pigg

Så vart ute med kato precis, börjar vänja mig vid dem nya rutinerna och jag tror kato oxå har gjort det. Idag var första dagen han tyckte att det var kul att vara ute på morgonen. Och så fick han leka med en av sina kompisar, då vart han ännu gladare :)
Och idag har stina ledigt, men min kära mamma kommer att komma och gå ut med kato. KAN man ha en bättre mamma? nej jag tror inte det, du är bäst lilla mamma och jag är så glad att du hjälper mig <3
Nu åker jag till jobbet, synes ikväll <3

JOBB

okej jag är igång satt lite grann nu iaf! Det är så mycket att lära och ta in, jag har stopp i hjärnan efter all information. Men jag lär mig coh förstår mer och mer.

Igår kväll hade jag liknande migrän, sprängde i hela skallen hela kvällen. Men hade gått över tills imorse. Skönt.

Var iväg med mics och alex en stund till jysk, rusta och käkade påmax. MYS! Sen bar det av hem till lilla Kato och Robbie.
Men man är igång hela tiden, kollar efter möjliga kunder till jobbet. Och nu hemma har jag setat och jobbat som en galning med denna lista jag ska göra. Nu orkar jag inte mer.

Gick på en långpromis med Kato oxå när jag kom hem, viktigt att jag engarerar mig i honom nu när jag är hemma. Eftersomm han är ju van vid att jag alltid är hemma.



JÄVLA SKIT, GÅR INTE LADDA UPP BILD!


redo för den första dagen på ngt nytt

Spännande, JA! Är nervös och otrolig peppad för denna vecka, eller inte bara för denna vecka. kommer förhoppningsvis bli ett spännande jobb med massa utmaningar och MYCKET att lära sig. men är som sagt peppad till tusen. ;)
gick upp vid halv sju för att hinna i god tid och det gjorde jag verkligen, Kato vill inte gå ute nu när det helt plötsligt SNÖAR ute. Usch vart kom de ifrån helt plötsligt????
Hoppas stina får ut honom på en längre ruunda iaf ;)

fuskat

Jag och robbie kom precis hem från en fusk solning ;) Fin och fräsch inför jobebt imorgon, yeees!
Håller även på att tvätta två maskiner med tvätt. Vill ju ha rena och snygga kläder i morgon. Allt ska kännas rätt ju!

Nu blir det avkoppling till CSI med rabarberpaj och vaniljvisp, mums!


hurta

undra om man ska orka följa med robbie och gymma idag, känner mig lite motiverad men ändå inte.





hej jag är nu död



Nu finns inte lilla bin ladin kvar, skönt eller vad tycker ni?!??!!?

förväntan

yes den här dagen har gott bra, över förväntan. YEAH! Känns som om alla pusselbitarna börjar falla på plats nu.
Så jäklaskönt, har vart en tuff tid senaste tiden men fan så mycket bättre det börjar gå. Hoppas vi på att det fortsätter i samma stil.

Vi har fått oss en dogwalker som är jätte trevlig och passar perfekt ihop med kato. Hoppas han kommer att trivas med denna lösning nu bara.

Sen har jag vart hos Micaela på en fika med Kato, lika trevligt som alltid när vi ses! Hoppas inte alex blir arg på mig för att jag åt upp hans kakor bara ;)



en gammal bild på mig och mics, nyår för två och ett halvt år sen ;)
Ett nyår att minnas, haha!


Inför imorgon

Åh så spännande det ska bli den här veckan :) idag ska jag träffa en som kanske kan bli våran nya dogwalker. Hoppas att allt går bra, är lite nervös men det kommer nog gå bra. Hoppas att Kato kommer att trivas även fast jag börjar jobba nu. Men har ju övat ganska mycket ensam träning sista tiden, så borde gå bra!

Sen imorgon är min första dag på jobbet. Känns lite overkligt faktiskt. Men fruktansvärt kul! Längtar, har ju suttit och läst igen alla pappren jag fick tusen gånger, men känns inte som om jag är så mycket säkrare på jobbet. Men hoppas att alla pusselbitar faller på plats på utbildningen :)



tyson vill ha lite godiiiis :)

Valborg på landet

Har vart ute på landet därav såtar jag bloggpaus, har ju inte internet där ute ;)
var lika mysigt som vanligt. Mamma lagade mat, Jocke grillade och robbie högg ved. jag och fanny satt och slappade i soffan ;) Bra fördelning tycker jag och fanny iaf ;)

Här är lite bilder.



Jag å älsk vid brasan









Hoppas alla hade en lugn och skön valborg som vi hade <3



RSS 2.0