hur mycket ska man skriva?!?!?

än så länge så har jag inte skrivit om något jag känner eller vad jag tycker om saker och ting. Hur långt ska man gå egentligen, hur mycket vill ni höra?
Man vill ju inte klaga eller verka tråkig men de skulle vara skönt att få skriva av sig lite ibland!

Det händer så mycket saker jämt, sånt som man klarar av och saker man inte klarar av lika lätt! Ska man dela med sig av de och låta er känna igen er eller ska man bara hålla sig till det ytliga sakerna?!?!

Om ni har en åsikt får ni gärna skriva de=)

PUSS


Kommentarer
Postat av: Dorothea

gumman, du skriver precis vad du vill :)

Om du känner dig osäker, så kan du skriva om de "säkra" grejerna, d v s ytligt, och ganska lätt om ditt liv, du kanske inte vill att hela sverige vet om din eventuella problem med vänner/pojkvännen.

Sen allteftersom kan du börja skriva mer och mer om ditt privatliv, men då försöka att hålla det som är viktigt privat, typ inte skriva vänners namn, eller detaljer ur sexlivet.

Du kan ju studera de stora bloggarna hur de skriver, blondinbella, kenza, etc etc. Om du vill att fler människor ska hitta din blogg och kommentera, så ska du skriva kommentarer på deras inlägg på deras bloggar.



MEN!!!



Skriv som om du pratar direkt med dom, kanske ge råd eller berätta något roligt om dig själv som handlar om samma sak de själva skrivit, men gör ABSOLUT inte reklam för din egen blogg! Det är verkligen avtändande när man ser sådana kommentarer i bloggarna, men man kollar gärna en blogg med en person skrivit något intelligent.



Hoppas du tycker det låter bra :) pözzzzzz

2010-03-10 @ 21:00:43
URL: http://pascen.blogg.se/
Postat av: becsi

Tack för tipsen dem var verkligen jättebra, tycker att de e lite svårt mellan privat och inte och vad som är kul att läsa om=)

2010-03-10 @ 21:15:50
URL: http://stiernas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0